4 Mayıs 2017 Perşembe

Bayat Göztepe

göztepe 0-1 sivaspor


Dün Göztepemiz evinde Sivasspor'u ağırladı ve beklentilerin çok aksine, sahadan çok kötü bir futbol oynayarak 1-0 mağlup ayrıldı. İşin en vahim tarafı Sivasspor da maç boyunca etkisiz ve ruhsuzdu. Dün anlayacağınız kötünün kötüsü olan taraf bizdik.

Maça dönecek olursak iki kırmızı kartın çıktığı ve kısır poziyonların, sürekli top kayıplarının olduğu bir maçtı. Oyun sık sık durdu. İki takımda bariz bir şekilde orta sahada 3 pas yapamadı. Şampiyonluk mücadelesi veren 2 takımın bu oyunu aslında bize TFF 1. Ligin de ne kadar kalitesiz ve yavan bir lig olduğunu gösteriyor. TRT spikerleri yayıncı kuruluş olması ve bu lige para harcamasından dolayı sadece puan durumunu ele alarak dünyanın en rekabet dolu ve mücadeleci ligi diye allayıp pullasa da, yemezler kardeşim, yemezler! Kabağı bize musakka diye kakalayamazsınız! Göz var izan var! Ortada ne futbol var ne de adam gibi futbolcu. Futbolcu demişken bu Fransa 2. Liginden son 3 yılda kaç oyuncu geldi haberi olan var mı?

Türk futbolu adına sevindirici olan taraf Menejerlerin başarısı. Alkışlayın menejerleri!Daha güçlü! Daha yüksek sesle! Şak şak şak şak şak.... Çok muazzam işler yapıyorlar. Mesela bir menejer var TFF 1.Ligde 10 tane takımın teknik direktörünün menejeri. İsmi lazım değil.

HİKAYE ANLATMASINLAR

Maç bitti ben işim gereği yaklaşık 45 dakika daha stadyum ve çevresinde bekleyip gözlem yaptım. Sporcu çıkışında beklerken bazı futbolcularımızın münferit çıkış yapıp gittiklerini gördüm. Kimisi takım arkadaşıyla, kimi annesiyle, kimi sevgilisiyle kimisi de arkadaşlarıyla stadyumdan ayrıldı. Surat ifadelerine baktığımda; ben buz gibi oldum. Sadece annesiyle çıkan çok genç arkadaşımızın yüzü limon satıyor ve morali çok ama çok bozuktu hakkını yemeyeyim. Diğerleri?
-Abi diğerleri sanki Lunaparktan çıkmışlar!

Üzgünüm ama arkadaşlar şunu söyleyeyim biz bu adamlarla playoffa falan gidemeyiz kandırmayalım artık kendimizi. Haftalardır destek destek nereye kadar. Yutkuna yutkuna yazdığım yazılara acıyorum şu an.

YILMAZ HOCA BASIN TOPLANTILARI YAPMASIN DAHA İYİ

Hocam 9 da 9 dedin, olmadı. 7 de 7 dedin olmadı. Rakiplerinin hepsine yenildin. Ne desen olmuyor hocam. Yorma artık kendini. Çıkma basın demeci verme daha iyi. Un var, şeker var, yağ var, irmik var ama helva yapamazsın işte çünkü raf ömrü bitmiş bunların. Bayat! Bayat!

Biz arma sevdalıları:
-Mahallede oynasan Göztepem, kaldırıma çıkıp GÖZ GÖZ çekeriz.
-Göztepe bu her şeyi yaşayacaksın der, dertlenip dertlenip içimize atarız ama yine de geleceğe hep ümitle bakarız. Çünkü biz maç başı paralar için değil, rant, randıman, mevki, makam için değil karşılıksız gönülden bu takımı severiz ve destekleriz.

Muhatablarına bir bukle!

Siz caddelerde gezerken altınızda son model bir araba!
Biz ise şiir okurduk ucuz meyhanelerde bir bardak şaraba!

Cihan Gençer/ Göztepe Dünyası / Çamdibi-İzmir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder