30 Nisan 2017 Pazar

Uyu Uyu Yat Uyu

yeni malatyaspor 1 göztepe 0


SAHADA GEZİNDİLER

Sezonun en kritik maçının özeti başlıkta belirtildiği üzere gerçekleşti. Maç boyunca çelimsiz korkak ve beceriksiz mahalle çocuğu görüntüsünde olan takımın sanki futbol topunu sahaya o getirmiş de zorla oynatmak zorunda kalmışlar gibi bir havası vardı.Bariz penaltımızın verilmediği ve pozisyonun içinde Malatyalının  ellinden  sekmesiyle önüne düşen topa saçma bir plase vuran Halil'in pozisyonu hariç 1 tek ciddi gol pozisyonu yakalayamadık. Bu arada sürekli defans güvenliği kompleksli bir Malatya yerine sahada hücum oynayan bir Malatya olsaydı iddia ediyorum en az 3 gol yine yerdik. 1-0 dirençli bir skor gibi gözükse de bu maçta sahada kalite adına sadece 5 dakika top oynayıp gol atan bir Malatyaspor haricinde hiç bir şey göremedik. Malatya da cacıktı anlayacağınız.

Deplasmanda 5 maçtır mağlubuz. İçerde iyi mücadele ortaya koyan takım deplasmanda ruhsuzlar ordusuna dönüşüyor. Gece ile gündüz kadar arasında  fark eden nasıl bu kadar tutarsız bir futbol oynayabiliyorlar? Hayret ki ne hayret!

YILMAZ HOCA 

Maçtan sonra basına demeci
''-Maç öncesinde baktığımızda 2 takım için de final maçıydı. Kazanırsak ikincilik şansımızı sürdürecektik. Bugün sabırlı oynamamız gerekiyordu. Oyunun büyük bölümünü kontrollü bir şekilde götürdük. Rakibimize pozisyon verdiğimiz anlar ise hücuma çıkarken yaptığımız top kayıplarından kaynaklandı. Golü kalemizde gördükten sonra taktiksel anlamda hamleler ve oyuncu değişiklikleri yaptık. Sonuç olarak çok önemli bir maçı kaybetmiş olduk, üzgünüz. Bu maçı unutup Sivasspor maçına hazırlanmaya başlayacağız.''

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Dün mağlubiyetin faturasını kime çıkaracağını şaşıran öfkeli taraftarlar önüne gelene sallarken ortak Günah Keçisi maalesef bulunamadı. Kimi Başkana ilişemediğinden yanındaki yöneticilere sallarken, kimi Başkanla bir menfaati olmadığından ona da, yöneticilerine de salladı. Teknik kadro ve Yılmaz Vural'a sallayanlar da az buz olmadı ama aslan payı futbolcuların idi. Hatta futbolcuların bu formsuzluğu sırasında bu kadroyu kuran Okan BURUK'a da çok miktarda hakaret vardı. Durum bu yani. Günah Keçisi arandı durdu. 90+da gereksiz yere kafa atmamış da olsa rakibine horozlanıp oyundan atılan Lokman yırttığı formadan sonra bir çok dikkatli Göztepeli tarafından eleştirildi. Bu eleştireler hakaretlere kadar vardı. Lokman İnstagram hesabından daha sonra bir özür yolladı.

Tarafımdan arkadaşa bir not:
  ''-Lokman o forma kutsaldır nasip olmaz herkese!''

MAÇIN HAKEMİ METE KALKAVAN

Bu kadar pozisyon kısırı bir maçta bariz 3 defans oyuncumuzu cezalı duruma düşüren kritik 3 kart çıkartan hakemin ben iyi niyetine inanmadım. Pozisyonların hiç biri o kartları hak edecek sertlikte veya pozisyonda değildi. Anlaşılan Sivas maçına hazırlık yollanan bu hakem görevini layıkı ile yerine getirdi. Şimdi bu arkadaşı iyi takip edelim bakalım bu hafta hangi maça atanacak.

BOLU DA GALİP

Hakem skandalı dolu bir diğer maçta Boluspor rakibi Balıkesirspor'u deplasmanda yenmeyi başardı. Maçta bariz 2 penaltısı verilmeyen Balıkesirspor isyanlarda maçı bitirdi. 2-1 iken Andre Santos'un ayağından 1 penaltı kaçıran Bolu maçı hakem kıyaklarıyla bitirebildi.

Şimdi Bolu da galip. 3 gün sonra Sivas maçını da kaybedersek ayıkla pirincin taşını. Dün herkes zaten direkt çıkma düşüncesinden vazgeçti. Zaten Matematik de ortada. Bari playoffa tutunalım...

Cihan Gençer / Göztepe Dünyası / İzmir- Çamdibi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder