24 Mayıs 2017 Çarşamba

Göztepemiz Süper Lig Hasretiyle Boluspor Karşısında!

Göztepemiz 1 Boluspor 0

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan, fakat genlerimizde olan isyan, inat, her şey' i yaşatma geleneği sebebiyle bize play off heyecanı yaşatacak olan takımımız bizleri yeni anılara sürüklüyor!
Boluspor ile önce Doğanlarda ardından pazartesi günü deplasmanda şampiyonluk için kapışacak takımımız bugün hazırlıklarını tamamlıyor!
Teknik ve taktik konularda büyük mücadele yaşayacak olan takımlardan Göztepemizde topçuların yanı sıra taraftar yıllar sonra ilk defa bu kadar yaklaştığımız şampiyonluk mücadelesi için kendine güveniyor!
İç saha da; 3 mağlubiyeti bulunan takımız ligin ilk yarısında Umut NAYİR' in son dakika da penaltıdan attığı gol ile Boluspor u mağlup ederek şampiyonluk yarışına tutunmuştu! Urfa da son dakikada atılan goller ile şuan bu mücadeleyi vermeye hak kazanan takımımız ve taraftarımız 90 dakika değil 180 dakikalık motivasyonla sahada ve tribünde yerini alacak!
Büyük Göztepe taraftarına ve futbolcu kardeşlerimize çağrımız;
Bu takım, yarını belirsiz günlerden buraya geldi, bu takım, kendini kulüp binasına zincirleyen gençlerle, anaların göz yaşları ile demir parmaklıklar ardına paha biçilemez olan özgürlüğünü feda edenlerle buraya geldi! 50 derece, kavurucu İzmir sıcağında imza toplayan, aşkına, armasına bağlılığı' nın, Dünya da eşi benzeri görülmeyen, bu taraftar; Takımından yarım saniye bile motivasyon kaybı olmadan olanları unutmadan, isyanını zaferle birleştirmesini istiyor! Göztepe' nin kıymetini Göztepeden gidince anlarlar çoğu zaman. Ama, siz futbolcu kardeşlerimiz, yaşanmış ve yaşanacak tüm şampiyonlukların en büyüğüne çok yakınsınız, yaşayınca anlayacaksınız..!


Sait Serdar ŞEN/ Göztepe Net Editörü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder