27 Ekim 2016 Perşembe

Göztepe-Eskişehirspor maçının faturası belli oldu

alpay takımı sahadan çekti

Göztepemiz toplam 48bin lira para cezası aldı. 

GÖZTEPE A.Ş.'nin, 23.10.2016 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GÖZTEPE A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı takdiren 18.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

oy çokluğu ile karar verilmiştir. 

Bolu maçında tribündeyiz demektir. Fakat üzücü olan kısmı ise hala o kadar çağrıya rağmen kötü tezahürattan ve merdiven boşluklarını işgalden vazgeçmeyerek kulübümüze zarar vermemiz oldu. 

Eskişehirspor midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu

ESKİŞEHİRSPOR Kulübünün, 23.10.2016 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesi nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatının 24/1-a maddesi uyarınca (3-0 )HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA VE GALİBİYET HALİNDE VERİLEN PUAN KADAR (3) PUAN SİLİNMESİNE, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü sporcusu BRUNO FERREIRA MOMBRA ROSA'nın, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 6.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü teknik sorumlusu FEHMİ ALPAY ÖZALAN'ın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü kaleci antrenörü MEHMET TEZCAN'ın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü başkanı HALİL ÜNAL'ın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 42 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Eskişehirspor gibi köklü bir futbol kültürü olan bir kulübün bu derece saçmalama lüksü olmadığına inanıyoruz. Es es taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimizi borç biliriz. Onlar bu manzarayı hiç hak etmediler. Gereksiz yere sahayı geren, dostluğumuza zarar verecek propagandalara giren ve taraftarları kışkırtan idarecileri ve futbolcularını da kınıyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder