29 Ekim 2016 Cumartesi

Giresunspor virajı hayati önem taşıyor



11 Eylül 2016'da oynanan ve deplasmanda Balıkesirspor'a kaybedilen maçtan beri Tam 7 maçtır hiç mağlup olmayan Göztepe, bu süreçte 6 galibiyet 1 beraberlik alarak çok iyi bir ivme yakaladı. Tam 18 gol rakip ağlara gönderirken, sadece berabere kaldığı Elazığspor'dan  kalesinde 1 gol gördü.  Dolu dizgin giden Gözgöz rakiplerinin de bu hafta kritik maçlara çıkacak olmasından dolayı liderliğe gözünü dikmiş durumda. 

Göztepe Liderlik Koltuğuna oturmak istiyor
Giresun Atatürk Stadında 30 Ekim Pazar Günü saat 19.30' da oynanacak müsabaka öncesi rakip Giresunspor'da herhangi bir cezalı ya da sakat bulunmazken, Göztepemizde  sakatlıkları devam eden Tanju Kayhan ve Emre Can Coşkun oynayamayacak. Kupa maçında iyi bir görüntü sergileyip sakatlık dönüşü 1 de gol atan Togolu milli oyuncu Prince Segbefia'nın Giresunspor maçında ilk 11 başlaması bekleniyor. Bu hafta Elazığspor ile deplasmanda oynayacak olan Yeni Malatyaspor'un puan kaybetmesi durumunda Göztepemiz olası bir galibiyet sonucu 6. haftada kaybettiği liderlik koltuğunu geri alma şansı yakalayacak. 

Taraftarlar takımdan çok mutlu
Eskişehirspor maçı öncesi röportaj yaptığımız taraftarlar bu yıl Okjanh Buruk ile iyi bir hava yakalandığını, takım kimyasının yavaş yavapş oluştuğunu, özlenen ve bize yakışan iyi futbolu görmeye başladıklarından dolayı çok memnun olduklarını belirttiler.

Aşağıdaki videoda taraftar röportajlarının tamamını izleyebilirsiniz.



Giresunspor içerde başarılı
Geçen yıl sahasında lig başında aldığı iki mağlubiyetten sonra oynadığı 15 maçın 10'unu kazanıp 5'inde berabere kalan Giresunspor yakaladığı başarılı iç saha karnesi ile son anda playoff biletini kaçırmasına rağmen adından oldukça söz ettirdi. Bu yıl da iç sahada şu ana kadar oynadığı 4 maçın 3'ünden galip ayrılan Giresunpor aldığı tek iç saha mağlubiyetini geçen hafta ilk yarısını 1-0 önde girdiği Boluspor karşısında 2- kaybederek aldı.Deplasmanda henüz galibiyetle tanışamayan Giresunspor ligde 11 puan ile averaj ile 7. sırada bulunuyor.

                                                                        Göztepe Dünyası Ailesi / İzmir



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder